Hotel Restaurant Hof van Twente

Hotel Hof van Twente

Twente – Hotel Hof van Twente is gelegen in het rustige pittoreske vakantie dorpje Hengevelde. Tussen Twente en de Achterhoek, nabij de plaatsen Hengelo, Enschede en Almelo. Dit prachtige hotel in Overijssel bevindt zich onder andere in een adembenemende fiets- en wandelomgeving. Gastvrijheid, heerlijk eten maar ook persoonlijke aandacht staat hierbij centraal. Voor de fietsers is er een overdekte en afgesloten fietsenstalling met oplaadpunt aanwezig.

Eten en drinken:

Restaurant Hof van Twente beschikt over een uitstekende keuken waarbij seizoens- en streekproducten de boventoon vieren. In het gezellige restaurant met twee serres heeft u onder andere een prachtig uitzicht over het dorpshart van Hengevelde. Met mooi weer is het heerlijk te vertoeven met een hapje en drankje op het sfeervolle terras bij het hotel. ‘s Ochtends kunt u elke dag genieten van een heerlijk Nederlands ontbijtbuffet met traditionele Twentse specialiteiten.

Kamers:

Het hotel beschikt over 30 zeer praktisch en eenvoudig ingerichte kamers, voorzien van flat screen televisie, radio, gratis WIFI, badkamer met zowel een eigen douche/toilet als föhn. Een aantal kamers zijn bovendien voorzien van airconditioning.

Omgeving:

De prachtige Twentse omgeving van het hotel is zeer gevarieerd. Geniet van de natuur met bossen, landgoederen, boerderijen en kastelen met prachtige tuinen, die u het best te voet of op de fiets kunt verkennen.

Adres:

Goorsestraat 25, 7496 AB Hengevelde

Voor meer informatie over vakanties langs het hotel? Tel: 0591-226928

Vakanties met overnachting in Hotel Hof van Twente