Fietsvakantie Drenthe, Vechtdal, Sallandse Heuvelrug en Twente

5-daagse fietsvakantie Drenthe, Salland en Twente van hotel naar hotel

Eigenlijk zijn dit vier fietsvakanties in één. U fietst door Drenthe, het Vechtdal, de Sallandse Heuvelrug en Twente. Langs de route is bijzonder veel natuur, cultuur en kunst te zien en te beleven.

Inclusief

, , , ,
(1 klantbeoordeling)

389

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:

Telefoon: 0591-226928
E-mail: info@fietswandelvakantie.nl

Lage prijzen

We hebben bijzondere lage prijzen.

8+ Fiets- en wandelvakanties

Uitgebreid aanbod van diverse vakanties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Uitstekende ondersteuning

We zijn elke dag van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar zonder wachttijden.

Persoonlijke wensen

We doen graag een stapje extra om persoonlijke (dieet) wensen te realiseren.

Dag 1: (Maandag) Aankomst in Coevorden

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in hotel Talens in Coevorden voor diner en overnachting. U kunt ‘s middags nog een bezoek brengen aan het kasteel van Coevorden, dat nu een restaurant is. Ook het Stedelijk Museum in Coevorden is zeker een bezoekje waard.

Dag 2: (Dinsdag) Van Coevorden naar Ommen (circa 48 km)

Na het ontbijt stapt u op de fiets voor een mooie tocht naar Ommen. De route van vandaag gaat voornamelijk langs de Vecht en de prachtige bossen rondom Hardenberg en Ommen. In Ommen kunt u nog een bezoek brengen aan het Tinnen Figuren Museum, het Vliegermuseum, het Streekmuseum en het Fietsmuseum. Ook kunt u met Rederij Peters vanuit Ommen een prachtige rondvaart over de Vecht maken. Tijdens de rondvaart wordt er verteld over het verleden en heden van Ommen en het Vechtdal. Het diner en de overnachting is vandaag bij Hampshire Hotel &  Spa – Paping in Ommen.

Dag 3: (Woensdag) Van Ommen naar Hengevelde (circa 59 km)

Vandaag fietst u voornamelijk langs bergen vol natuur van de Sallandse Heuvelrug. Er is een route voor onze klimmers over de bergen, met onderweg veel natuur en er is een route voor de niet klimmers langs bergen, met onderweg dorpjes als Nijverdal en Hellendoorn. Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, is een uitgestrekt heuvelachtige natuurgebied met naaldbos, heide en akkers. Diner en overnachting is in hotel Hof van Twente in Hengevelde.

Dag 4: (Donderdag) Van Hengevelde naar Ootmarsum (circa 56 km)

Genieten van de rust in Twente. In het zoutmuseum in Delden, langs de fietsroute, verteld men u alles over zout, een belangrijke grondstof voor het menselijke bestaan. De geschiedenis van de Textielindustrie van Twente is te vinden in het Bussemakerhuis in Borne. Daarna fietst u door het prachtige landschap van Twente naar Ootmarsum voor diner en overnachting in Hotel Wylandrie op de top van de Kuiperberg.

Dag 5: (Vrijdag) Van Ootmarsum naar Coevorden (circa 48 km)

Op de laatste dag van uw vakantie geniet u eerst nog even van het prachtige Twente. U fietst  langs de watermolens en de cirkels van Jannink. Daarna fietst u door een prachtig natuurgebied in Duitsland terug naar Coevorden, waar uw vakantie helaas ten einde is.