Fietsvakantie Noord-Drenthe (5-daags)

5-daagse fietsvakantie van Anloo - Norg

4 dagen fietsen door de kop van Drenthe om kennis te maken met het unieke Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentse Aa en de geschiedenis van de gedwongen koloniën in Veenhuizen.

Inclusief

, , , , ,

219

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:

ma-zo 09:00 -21:00 uur

Tel: 0591-226928
E-mail: info@fietswandelvakantie.nl

Lage prijzen

We hebben bijzondere lage prijzen.

8+ Fiets- en wandelvakanties

Uitgebreid aanbod van diverse vakanties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Uitstekende ondersteuning

We zijn elke dag van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar zonder wachttijden.

Persoonlijke wensen

We doen graag een stapje extra om persoonlijke (dieet) wensen te realiseren.

DAG 1: Aankomst in Anloo

Uw fietsvakantie gaat van start! In de namiddag kunt u inchecken in Hotel De Koningsherberg in Anloo voor diner (is bij de reissom inbegrepen) en overnachting.

DAG 2: Rondom Anloo – 50 km

De fietstocht voor vandaag gaat door het prachtige Nationaal Beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. ‘s Middags kunt u bij het Boomkroonpad over een stalen constructie door de toppen van de bomen wandelen. ‘s Avonds overnachting in Hotel De Koningsherberg in Anloo. Het diner is vandaag niet in de reissom inbegrepen.

DAG 3: Anloo naar Norg – 57 km

Uw fietstocht over het voormalig Kamp Westerbork is indrukwekkend. Vanaf deze locatie werden er in de Tweede wereldoorlog ruim 100.000 joden op transport gezet naar de vernietigingskampen in Polen en Duitsland. In de loop van de middag fietst u over het Fochteloërveld naar Hotel Norg in Norg voor diner (is bij de reissom inbegrepen) en overnachting.

DAG 4: Rondom Norg – 56 km

Vandaag maakt u kennis met het Nationaal Park Drents-Friese Wold en de geschiedenis van de gedwongen koloniën en het gevangenisdorp Veenhuizen. Het  diner (vandaag niet bij de reissom inbegrepen) en overnachting is weer in Hotel Norg in Norg.

DAG 5: Van Norg naar Anloo – 51 km

Op de laatste dag fietsen we door Roden (onder andere het Speelgoedmuseum Havezate Mensinge) en Eelde ( Internationaal Klompenmuseum, museum de Buitenplaats en museum Vosbergen). In de omgeving van Eelde fietst u door ‘De Onlanden’, een prachtig natuurgebied met van circa 3500 aaneengesloten voetbalvelden groot, met ruige hooilanden, moerasbos en volop ruimte voor overtollig water. In Anloo is uw fietsvakantie helaas weer ten einde.

NB: Bij deze 4 overnachtingen is 4 x ontbijt en 2 x 3-gangen diner inbegrepen.