Wandelvakantie Drenthe - Rondom Orvelte (5-daags)

tijdens een 5-daagse wandelvakantie van hotel naar hotel

5 daagse wandelvakantie, door levendige monumentendorp Orvelte, deels over het Drenthepad en over het indrukwekkende voormalige kamp Westerbork.

Inclusief

, , , , ,

209

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:

Telefoon: 0591-226928
E-mail: info@fietswandelvakantie.nl

Lage prijzen

We hebben bijzondere lage prijzen.

8+ Fiets- en wandelvakanties

Uitgebreid aanbod van diverse vakanties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Uitstekende ondersteuning

We zijn elke dag van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar zonder wachttijden.

Persoonlijke wensen

We doen graag een stapje extra om persoonlijke (dieet) wensen te realiseren.

Dag 1: Aankomst in Westerbork

Vanaf 15.00 uur kunt u inchecken in Abdij de Westerburcht in Westerbork voor diner (bij de reissom inbegrepen) en overnachting.

Dag 2: Rondom Westerbork – (17,20 km – 19,6 km – 19,3 km)

De wandelingen gaan naar het natuurgebied ten zuiden van Westerbork.  Diner (niet bij de reissom inbegrepen) en overnachting zijn weer in Abdij de Westerburcht in Westerbork.

Dag 3: Van Westerbork naar Elp –  (14,2 km – 16,7 km – 19,3 km)

Vandaag volgen alle routes (deels) het Drenthepad en gaan door het monumentendorp Orvelte. Neem een kijkje bij de IJzertijdboerderij. Deze boerderij is gebouwd van de materialen die (vermoedelijk) gebruikt zijn in de IJzertijd. Maak een ritje in de paardentram die door het dorp gaat. De langere routes leiden u langs prachtige heidevelden en vennetjes naar Elp. Diner (niet bij de reissom inbegrepen) en overnachting in hotel Koekoekshof in Elp.

DAG 4: Rondom Elp – (17,5 km – 20,9 km – 23,9 km)

De wandelingen van vandaag gaan over het indrukwekkende voormalig Kamp Westerbork. De langste twee komen ook langs het herinneringscentrum en tevens museum. In het museum van Kamp Westerbork wordt over het leven in het kamp verteld. Door middel van originele filmbeelden, een deel van aan ingerichte barak, een grote maquette van het kamp vroeger, een tekening van spelende kinderen en vele andere objecten wordt een beeld gegeven aan deze historische plek. Diner (niet bij de reissom inbegrepen) en overnachting zijn weer in Elp bij hotel Koekoekshof.

DAG 5: Van Elp naar Westerbork – (17,5 km – 19,8 km – 21,5 km)

De laatste wandeling van deze vakantie gaat via Zwiggelte naar Westerbork. Eenmaal in Westerbork keert u op eigen gelegenheid huiswaarts.