Fietsvakantie Zuid-Drenthe (3-daagse fietsvakantie)

Fietsvakantie Zuid-Drenthe. 3 dgn incl. verblijf in 3-sterrenhotels, dagelijks ontbijt, 2 x diner, bagagetransport, fietsroutes

Maak kennis met Zuid-Drenthe in een korte fietsvakantie en ontdek de geschiedenis rondom Coevorden en de brandstoffen (veen / turf en aardolie rondom Schoonebeek.

Inclusief

, , , ,

199

Check-in: vanaf: 15:00 Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:

Telefoon: 0591-226928
E-mail: info@fietswandelvakantie.nl

Lage prijzen

We hebben bijzondere lage prijzen.

8+ Fiets- en wandelvakanties

Uitgebreid aanbod van diverse vakanties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Uitstekende ondersteuning

We zijn elke dag van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar zonder wachttijden.

Persoonlijke wensen

We doen graag een stapje extra om persoonlijke (dieet) wensen te realiseren.

Dag 1: Aankomst in Coevorden

Coevorden, de plek waar oud en nieuw samen komen. De oude vestingstad biedt bezoekers genoeg mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit! Kom shoppen in de sfeervolle winkels, bezoek de gezellige horecagelegenheden, onderneem een culturele activiteit of geniet van het oude historische centrum. In de loop van de middag kunt u inchecken bij Hotel Talens voor diner (bij de prijs inbegrepen) en overnachting.

Dag 2: van Coevorden naar Erica (ca 56 km)

Na het ontbijt geeft u de koffers af bij de receptie en stapt u op de fiets. Uiteraard zorgen wij voor het transport van de bagage naar Erica. Langs de mooie molen van Dalen fietst u naar Emmen. Voor een bezoek aan het moderne winkelcentrum of Wildlands Adventure Zoo Emmen moet u hier even van de route afwijken.  In Hotel Zuiddrenthe & Golf resort is uw diner (bij de reissom inbegrepen) en overnachting.

Dag 3: van Erica naar Coevorden (ca 57 km)

Vandaag is het alweer de laatste dag van uw korte fietsvakantie door Zuid-Drenthe. U fietst door het prachtige veengebied van het Bargerveen naar het Smalspoormuseum. In het Smalspoormuseum kunt u op openingsdagen een rondrit over het smalspoor maken door het veengebied. Daarna kunt u in Nieuw-Amsterdam het huis bezichtigen waar de kunstschilder Vincent van Gogh gewoond en gewerkt heeft. In het Van Gogh Huis kunt u zien hoe Drenthe er in de tijd van Vincent van Gogh uit zag. In 1883 logeerde en werkte Vincent twee maanden lang in het logement en het is de uitvalbasis voor zijn ontdekkingstochten door Drenthe. Het lijkt net alsof Van Gogh hier zo de kamer weer binnen kan stappen, zijn bed staat nog op dezelfde plaats, de tekendoos is nog geopend en het verfpalet ligt klaar voor gebruik. In Coevorden staan uw koffers al weer gereed voor de thuisreis.