Mooi Drenthe fietsvakantie (5-daags)

5-daagse fietsvakantie van Westerbork - Dwingeloo - Norg/Roden - Anloo

4 dagen fietsen langs mooie Drentse plaatsen zoals Westerbork, Dwingeloo, Norg en Anloo en de mooie natuur zoals Fochteloërveen, Drentse Aa.

Inclusief

, , , ,
(2 klantbeoordelingen)

309

Check-in: vanaf: 15:00 Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:

Telefoon: 0591-226928
E-mail: info@fietswandelvakantie.nl

Lage prijzen

We hebben bijzondere lage prijzen.

8+ Fiets- en wandelvakanties

Uitgebreid aanbod van diverse vakanties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Uitstekende ondersteuning

We zijn elke dag van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar zonder wachttijden.

Persoonlijke wensen

We doen graag een stapje extra om persoonlijke (dieet) wensen te realiseren.

DAG 1: Aankomst in Westerbork

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in het in 2019 geheel gerenoveerde Hotel Westerburcht in Westerbork. Alle kamers beschikken over airco, zodat het verblijf ook bij warm weer nog aangenamer is.

DAG 2: Van Westerbork naar Dwingeloo – 51 km

Na het ontbijt stapt u op de fiets voor een mooie route langs voormalig Kamp Westerbork en over de heide van het Nationaal Park Dwingelderveld. ’s Avonds diner en overnachting in het oudste familiehotel van Nederland. De 13e generatie van de familie Wesseling heet u van harte welkom.

DAG 3: Van Dwingeloo naar Norg/Roden – 54/59 km

Door het Nationaal Park Drents-Friese Wold en over het Fochteloërveen fietst u naar het gevangenisdorp Veenhuizen. In het gevangenismuseum wordt u de historie getoond van de Koloniën en worden er diverse thema’s rondom gevangenisstraffen aan u verteld. U overnacht en dineert vandaag in de omgeving van Norg of Roden.

DAG 4: Van Norg/Roden naar Anloo – 56/61 km

Op de fiets door de hoofdstad van Drenthe, waar een bezoek aan het Drents Museum zeker een aanrader is. Daarna fietst u over de heide met zandverstuivingen van het Balloërveld. De karresporen dateren deels nog van voor de middeleeuwen. Uw diner en overnachting zijn in Hotel De Koningsherberg in Anloo.

DAG 5: Van Anloo naar Westerbork – 56 km

Op de laatste dag van uw vakantie gaan we langs een aantal hunebedden en het Hunebedcentrum in Borger. Bij het Boomkroonpad kunt u over een stalen constructie door de toppen van de bomen wandelen. In Westerbork staan uw koffers alweer gereed voor de thuisreis.