Nationaal Park Drents-Friese Wold (4-daags)

Wandelvakantie Zorgvlied - Diever

Dwaal van zandverstuiving naar vennetje, van heide naar moeras. Het Drents-Friese Wold is het groots in zijn schoonheid.

Inclusief

, , , ,
(2 klantbeoordelingen)

219

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:

Telefoon: 0591-226928
E-mail: info@fietswandelvakantie.nl

Lage prijzen

We hebben bijzondere lage prijzen.

8+ Fiets- en wandelvakanties

Uitgebreid aanbod van diverse vakanties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Uitstekende ondersteuning

We zijn elke dag van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar zonder wachttijden.

Persoonlijke wensen

We doen graag een stapje extra om persoonlijke (dieet) wensen te realiseren.

Dag 1: Aankomst in Zorgvlied

In de loop van de middag kunt u inchecken bij Hotel Villa Nova in Zorgvlied voor diner (bij de reissom inbegrepen) en overnachting. Uw GPS en een zeer duidelijke handleiding liggen voor u klaar. Indien gewenst komen we de werking persoonlijk uitleggen.

Dag 2: Rondom Zorgvlied

De wandelroutes van vandaag gaan in zuidelijke richting. De langste route gaat door het dorp Vledder en loop langs Museum Vledder. In dit museum zult u ontdekken dat niets is wat het lijkt. Vele kunstvervalsingen hangen in Museum Vledder, ziet u de verschillen? De gids zal u vertellen waarom de vervalsing afwijkt van het origineel. De route van 19,50 km gaat ook door het dorp Doldersum. Diner (niet bij de reissom inbegrepen) en overnachting zijn weer in Hotel Villa Nova in Zorgvlied.

Dag 3: Van Zorgvlied naar Diever

Vandaag maakt u uitgebreid kennis met het Aekingerzand (Kale Duinen), een stuk natuur wat deels is van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Prachtige natuur om te wandelen, maar met droog weer zal de wandeling door het mulle zand iets moeizamer gaan. Diner (bij de reissom inbegrepen) en overnachting in Landhotel Diever.

Dag 4: Van Diever naar Zorgvlied

De wandeling van vandaag gaat langs de schaapskooi van Doldersum naar Zorgvlied. Diep in de bossen van Drents-Friese Wold zult u het onderduikershol vinden. De routes van 16,7 km en 22,9 km gaan door het dorp Diever, langs het Openluchttheater, de ruim 800 jaar oude kerk en molen. De langste route gaat ook nog langs de uitkijktoren bij Doldersum. Alle routes eindigen weer bij het hotel in Zorgvlied waar de thuisreis kan beginnen.