Wandelen over de mooiste paden (4-daags)

4 daagse wandelvakantie Elp – Exloo – Wezup

4 dagen wandelen door de prachtige bossen in het gebied rondom de typisch Drentse dorpen zoals Exloo, Wezup en Elp. Deels over het Pieterpad en het Drenthepad.

Inclusief

, , , ,
(3 klantbeoordelingen)

239

Check-in: vanaf: 15:00 uurCheck-out: voor: 10:00 uur

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:

Telefoon: 0591-226928
E-mail: info@fietswandelvakantie.nl

Lage prijzen

We hebben bijzondere lage prijzen.

8+ Fiets- en wandelvakanties

Uitgebreid aanbod van diverse vakanties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Uitstekende ondersteuning

We zijn elke dag van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar zonder wachttijden.

Persoonlijke wensen

We doen graag een stapje extra om persoonlijke (dieet) wensen te realiseren.

Dag 1: Aankomst in Elp

Vanaf 15:00 uur bent u welkom in uw hotel in (de omgeving van) Elp voor diner en overnachting. Uw GPS en een zeer duidelijke handleiding liggen voor u klaar. Indien gewenst komen we de werking persoonlijk uitleggen.

Dag 2: Van Elp naar Exloo (19,5 km – 20,5 km – 22,4 km)

Nabij het dorp De Kiel zijn de keramiektuinen Harwi een uitstekende plek voor de lunch, in de loop van de middag is het Terras Restaurant Poolshoogte een uniek rustpunt midden in het bos. Na de rust is het even een extra inspanning om vanaf de uitkijktoren te genieten van het prachtige uitzicht. Diner en overnachting zijn in Exloo bij Hotel Restaurant De Meulenhoek.

Dag 3: Van Exloo naar Wezup (19,2 km – 22,4 km)

De wandeling van vandaag gaat door de staatsbossen (weer langs Poolshoogte) en daarna langs “de papenloze kerk”, een hunebed met een rijke historie. Tijdens de reformatie werden hier bijeenkomsten gehouden waarbij Rooms Katholieken (Papen) niet welkom waren. Uw diner (bij de reissom inbegrepen) en overnachting is in het authentieke dorp Wezup.

Dag 4: Van Wezup naar Elp (15,1 km – 16,8 km – 20,5 km)

De korste route gaat meer langs de landbouwgronden, met unieke vergezichten, en het monumentendorp Orvelte naar Elp. De route van 16,8 km gaat eerst over het Pieterpad en daarna over het het Drenthepad, dwars door de prachtige staatsbossen, naar Elp. De langste route gaat grotendeels over dezelfde paden als de route van 16,8 km, maar doet onderweg nog enkele extra heidevelden en vennetjes aan. In Elp aangekomen is uw vakantie alweer ten einde.