City Hotel De Jonge

City Hotel de Jonge in Assen

Midden in het gezellige centrum van Assen staat het gastvriendelijke City Hotel de Jonge, met in de directe nabijheid vele winkels en het DNK theater. Dit 4-sterrenhotel is sinds 1874 een begrip in de hoofdstad van Drenthe en omstreken, mede door de gewaardeerde keuken en de gemoedelijkheid.

City Hotel de Jonge heeft 72 hotelkamers met elk hun eigen identiteit en beschikt tevens over een gezellige hotelbar, een sfeervol  gerenoveerd restaurant en een ruim opgezet zalencentrum.

Geniet van de mooie, beschermde stadsgezichten tijdens het shoppen of maak een uitstapje naar unieke natuurgebieden zoals de Drentsche Aa, het Drents Friese Wold en het Dwingelderveld. Zowel op de fiets als te voet ontdekt u prachtige plekken, waar nog rust en stilte heersen.

Comfort kamer

De ruimte comfortkamers zijn voorzien van twee ruime bedden met topmatras, een zitje, bureau, flat screen televisie en airco. De badkamer is voorzien van een regendouche, toilet en fohn. Daarnaast biedt de comfort kamer koffie- en theefaciliteiten.

Alle kamers zijn rolstoelvriendelijk en per lift te bereiken.

Executive kamers

Deze geheel gerenoveerde kamers zijn sfeervol en eigentijds ingericht. Ze hebben een twin bed of double bed met topmatras. De luxe badkamer is voorzien van een regendouche, toilet fohn. Daarnaast bieden de kamers airconditioning, een zitje en televisie.

Zalen 

Bij City Hotel de Jonge kunnen groepen een zaal reserveren. Door de centrale ligging is City Hotel de Jonge een perfecte uitvalbasis voor zakelijke bijeenkomsten.

Restaurant

Vanaf heden kunnen gasten terecht in ons vernieuwde Grand Café! Hier kunnen zij genieten van een culinair diner, borrelhapjes met een goed glas wijn of koffie met gebak van Gosselaar.

 

Adres:
City Hotel de Jonge
Brinkstraat 85, 9401 HZ Assen

Voor meer informatie over vakanties langs City Hotel de Jonge Tel: 0591-226928