U vind hier snel antwoord op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, neemt u dan contact met ons op, we beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk!

Telefoon: +31 (0)591-226928

Mail: info@fietswandelvakantie.nl

Vragen over boekingen

Na uw volledige reisaanbetaling is uw boeking bindend, dit houdt in dat u niet meer zomaar uw boeking kunt afzeggen. Uw boeking wordt door ons aangevraagd bij de agent of hotelier. Indien akkoord gegeven door de agent of hotelier, dan is uw boeking inderdaad definitief. Mocht de door u gewenste datum niet mogelijk zijn, dan wordt u door ons gebeld voor een alternatieve datum en/of tocht.

Jazeker indien er beschikbaarheid is, via de website is het niet mogelijk om een last-minute te boeken. Graag een mailtje sturen naar info@fietswandelvakantie.nl of bellen naar 0591-226928 om uw reservering door te geven.

Zodra uw vakantie definitief is het verplicht via IDEAL (Nederland) te betalen. Momenteel is er voor andere Europese landen nog geen betaalmogelijkheid bij last-minute boekingen, er wordt nog hard aan gewerkt.

Na betaling via bovenstaande ontvangt u uw de reisbescheiden per e-mail, het is niet meer mogelijk deze via de post te ontvangen.

U kunt ons telefonisch of per e-mail laten weten dat u uw reis moet annuleren. De hoogte van de annuleringskosten vindt u op: www.fietswandelvakantie.nl/annuleringen/

Boeking lang voor vertrek:

Als u niet binnen 6 week op vakantie gaat is er mogelijkheid voor een aanbetaling van 25% van de reissom + de reserveringskosten binnen 2 week na definitief van uw vakantie. De resterende 75% moet uiterlijk 4 week voor aankomst zijn betaald.  

U kunt er ook voor kiezen om direct het totaal bedrag te betalen.

Boeking kort voor vertrek

Als u binnen 6 week op vakantie gaat is er geen aanbetaling mogelijk en dient het totaalbedrag binnen 1 week na facturatie in één keer betaald te worden.