Hotel Bieze & restaurant Vlint 21

Hotel Bieze & Restaurant Vlint 21

Hotel Bieze is een gastvrij driesterren Superior hotel midden in het hart van Borger. Centraal gelegen én te midden van diverse fiets- en wandelroutes. Naast een prachtige natuur is er in de omgeving veel te doen; het Hunebedmuseum is vlakbij! Door de centrale ligging aan de N34 bent u zo in Emmen, Assen of Groningen.

Het hotel beschikt over 22 fraaie kamers welke allemaal voorzien zijn van een ruim boxspring-bed, koffie- en theefaciliteiten en flatscreentelevisie. Onze ruime comfortkamers beschikken daarnaast ook over een gezellig zitje en ruim bureau. Daarnaast beschikt het hotel over een fraaie suite en ruime familiekamer.

Vlint 21 is dé plek in Borger waar u de hele dag kunt genieten van (h)eerlijke gerechten & dranken midden in het centrum van Borger. Onze keuken is geopend voor ontbijt, lunch & diner en bovendien bieden we heerlijke veganistische gerechten tijdens de lunch, diner en borrel! In de zomermaanden kunt u genieten van een goed glas wijn op één van de twee terrassen en in de wintermaanden brandt de open haard in ons gezellig restaurant.

Adres:
Hotel Bieze & Restaurant Vlint 21
Hoofdstraat 21
9531 AA BORGER

Voor meer informatie over vakanties langs Hotel Bieze Tel: 0591-226928