Hotel de Koekoekshof

Hotel de Koekoekshof

Kom genieten in hotel de Koekoekshof. Gelegen in het hart van Drenthe, is dit gemoedelijke familiehotel een ideale uitvalsbasis voor mooie fietstochten in een prachtige omgeving. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel en wij zorgen ervoor dat het u tijdens uw verblijf aan niets ontbreekt. Er is een ruime fietsenstalling waar u uw eigen fietsen kunt stallen. Daar zijn ook voldoende oplaadpunten voor elektrische fietsen. Liever niet met uw eigen fietsen op reis? Wij verhuren zowel ‘gewone’ als elektrische fietsen.

De 18 ruime en lichte kamers zijn van alle gemakken voorzien. 6 Bevinden zich op de begane grond (waarvan 2 aangepaste kamers). De overige kamers zijn gesitueerd op de 1e etage. (geen lift) Start de dag met een smakelijk ontbijt. Het ontbijtbuffet bestaat uit een selectie van warme en koude items. Warme afgebakken broodjes, roerei met spek of verse koffie, slechts een greep uit ons assortiment.

Gedurende de dag is onze Brasserie Smaok geopend voor een kop koffie met een lekker stuk gebak, lunch, een borrel met bitterballen of voor het lezen van de krant en het maken van een puzzel. Na een mooie fietstocht even heerlijk neerploffen in de fauteuils bij de open haard. Laat u zich nog verleiden tot een potje biljart?

’s Avonds kunt u terecht voor een smakelijk diner. Ga voor een 3-gangen dagmenu, of bestel iets van onze gevarieerde à la carte kaart. Wat u ook kiest, alle gerechten worden met liefde klaargemaakt en dat proeft u! Uiteraard kunnen wij rekening houden met uw (dieet)wensen. Geeft u dat wel tijdig aan ons door?

Wat is er meer ontspannen dan de dag afsluiten met een bezoekje aan onze sauna. (tegen meerprijs) Wellicht nog eerst even gebruik maken van onze fitnessapparatuur, maar daarna geeft u zich over aan de warmte van de sauna.

Na een goede nachtrust in één onze comfortabele bedden bent u weer uitgerust om uw tocht te vervolgen!

Adres:
Hotel De Koekoekshof
Hoofdstraat 1, 9442 PA Elp

Voor meer informatie over vakanties langs Hotel De Koekoekshof Tel: 0591-226928