Hotel De Linde

Hotel De Linde

In het heuvelachtige zuiden van Limburg vindt u een variëteit aan de mooiste wandel- en fietsroutes. Op ieder punt van deze routes kunt u genieten van schitterende vergezichten. De serene rust van dit mooie land zorgt ervoor, dat u weer helemaal op adem kunt komen. Ook voor de golfer is Zuid-Limburg een waar paradijs. U kunt kiezen uit verschillende golfbanen in de omgeving. Natuurlijk kunt u ook een gezellige stad bezoeken of een culturele activiteit ondernemen. Kortom deze mooie streek biedt voor ieder wat wils

Het is heel aangenaam vertoeven in hotel de linde. De sfeer is gemoedelijk en de gastvrouw en gastheer onthalen u op een heel persoonlijke en warme wijze. Het hotel beschikt over verschillende kamers, die heel betaalbaar zijn. U kunt kiezen voor een standaard, comfort of comfort extra kamer met ontbijt.

Omgeving:

parkstad

Parkstad, de voormalige mijnstreek, is uitgeroepen tot de beste toeristische bestemming ter wereld. Dit predikaat werd toegekend vanwege de succesvolle overgang van industriegebied naar toeristische regio. In Parkstad vindt u onder andere Snowworld, Mondo Verde en Gaia Zoo.

Snowworld Landgraaf is een mooi overdekt wintersportdorp in Limburg, waar u 365 dagen per jaar kunt snowboarden, of skiën. Snowworld is de grootste overdekte piste ter wereld met 5 pistes.

Mondo Verde biedt een heel skala aan activiteiten en attracties. Zo zijn er de wereldtuinen met ontwerpen met een echt tropenpark en tuinontwerpen van over de hele wereld.

Gaia Zoo is een unieke dierentuin, die door het publiek al 4 keer is gekozen tot ‘mooiste dierentuin van de Benelux’. In Gaia Zoo reis je in één dag over de hele wereld, waarbij je vele unieke en bijzondere diersoorten tegenkomt.

natuur

In de directe omgeving van hotel de linde vindt u schitterende natuur. U kunt er heerlijk wandelen, fietsen of motorrijden. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Mergellandroute? De Mergellandroute is uitgezet in Zuid-Limburg en is zowel per auto, motor of fiets af te leggen. Op deze schitterende route vindt u bekende plaatsen als Epen en Slenaken.

Voor een schitterend panoramauitzicht kunt u Boscafé ‘t Hijgend Hert bezoeken. Dit café ligt midden in de Vijlenerbossen tussen Epen en Vijlen. Hier kunt u ook genieten van een kopje koffie met vlaai, of een lekker speciaalbiertje.

Natuurlijk is het Drielandenpunt bij Vaals ook de moeite waard om te bezoeken als u toch in dit prachtige gebied bent. Op het Drielandenpunt komen de grenzen van Nederland, België en Duitsland samen. Het is de hoogstgelegen plek van Nederland.

FACILTEITEN:

  • Check-in tussen 14:00 en 18:00 (indien anders graag in overleg)
  • Check-out voor 10:30
  • Ontbijt tussen 8:30 en 10:00
  • Bar open bij bezetting tot 22:00
  • Eigen parkeergelegenheid
  • Fietsenstalling aanwezig
  • Géén Lift aanwezig…!!!
  • Gratis wifi

Kortom een heerlijke locatie om een een paar dagen door te brengen.

Wij kijken al uit naar u komst.

Tot gauw…!!!

Rob, Wieteke de Regt en Team Hotel de Linde

Voor meer informatie over vakanties langs Hotel De Linde ​ Tel: 0591-226928

Vakanties met overnachting in Hotel De Linde