Hotel & Restaurant Wesseling

Hotel & Restaurant Wesseling

Kom overnachten in het oudste familiehotel van Nederland en geniet van alles wat de prachtige Drentse natuur te bieden heeft.
Hotel & Restaurant Wesseling is te vinden in het hart van Drenthe: Dwingeloo. Het hotel ligt te midden van twee nationale natuurparken: het Nationaal Park Dwingelderveld en het Drents-Friese Woud. Vanuit het hotel kunt u direct de natuur in. Gasten kunnen fietsen, wandelen, mountainbiken en joggen over tal van (on)verharde paden. Bijzonder aan het natuurgebied rondom ons hotel zijn de steeds zeldzamer wordende jeneverbesstruiken. Naast deze struiken zijn er nog veel meer unieke flora en fauna te spotten. Ook gaan de twee schapenkuddes graag met u op de foto en kunt u het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten bezoeken.

Om u van alle gemakken te kunnen voorzien, hebben wij een eigen fietsenstalling en zijn er oplaadpunten in de buurt. Indien u geen mogelijkheid heeft om eigen fietsen mee te nemen is er een fietsverhuurder gevestigd naast het hotel.
Na terugkomst in het hotel na een dag in de natuur kunt u heerlijk komen dineren in ons sfeervolle restaurant. Onze professionele koks werken met passie en op ambachtelijke wijze met de verste producten. De menukaart is geïnspireerd op de Franse keuken en nodigt uit tot lunch en diner.

Hotel Wesseling heeft 2 éénpersoonskamers, 26 tweepersoonskamers en 5 vier-/vijfpersoonskamers. Op uw kamer kunt u gebruik maken van vele moderne gemakken. Alle kamers bevinden zich op de eerste of tweede etage en zijn bereikbaar met een lift.
’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar in het restaurant. We serveren heerlijke broodsoorten, vleeswaren, kazen, sappen en uw favoriete eierbereiding. Maak u op voor een vertrek naar een plek waar gastvrijheid mensen op het lijf is geschreven! Namens de 13e generatie, graag tot ziens in het unieke Dwingeloo.

Adres:
Hotel & Restaurant Wesseling
Brink 26
7991 CH Dwingeloo

Voor meer informatie over vakanties langs Hotel Wesseling Tel: 0591-226928