Hotel Wyllandrie

Twente - Hotel Wyllandrie

Hotel Wyllandrie is een sfeervol hotel gelegen aan de rand van het Twentse kunststadje Ootmarsum.
Het hotel bevindt zich op de top van de 71 meter hoge Kuiperberg. Door deze unieke ligging op de Kuiperberg heeft u vanaf het zonnige terras een fraai panorama-uitzicht over de prachtige landelijke omgeving van Twente. Hotel Wyllandrie beschikt over een afgesloten fietsenstalling en een oplaadpunt voor uw elektrische fiets (e-bike).

Verder is het hotel eenvoudig, maar goed. De kamers zijn uiteraard schoon en het eten is goed. Komt u voor het genieten (onder andere wandelen en fietsen) dan zit u hier goed. Ook de gastvrije ontvangst en een huiskamer met spelletjes zijn kenmerkende zaken voor dit hotel. Komt u voor een luxe hotel met zwembad, sauna en andere luxe dan verwijzen we u graag door naar hotels in dat segment.

Uw auto parkeert u gratis bij het hotel.

Eten en Drinken:

Iedere dag wordt er in de ontbijtruimte een uitgebreide ontbijtbuffet geserveerd waarbij u zelf kunt kiezen of u binnen of buiten op het terras wilt ontbijten. Na een actieve dag in de buitenlucht is het heerlijk te vertoeven op het zonnige terras onder het genot van een hapje en drankje. Na een prachtige wandeling kunt u zich in de wintermaanden heerlijk bij de open haard opwarmen.

Kamers:

De 40 hotelkamers zijn voorzien van gescheiden bedden, LCD televisie, koelkastje, gratis WIFI, maar ook een badkamer met douche en toilet. Daarnaast zijn er mindervalidenkamers aanwezig in het hotel.

Omgeving:

In het stadje Ootmarsum vindt u vele gezellige winkeltjes, galerieën, oude gebouwen en diverse museums. De vele natuurgebieden rondom het hotel leent zich perfect voor een mooie  wandel- of fietstocht. De grotere steden zoals Almelo bevindt zich op 20 minuten rijden van het hotel. Of bezoek bijvoorbeeld het Duitse plaatsje Nordhorn. Met veelzijdige assortiment en diverse restaurants en winkeltjes ben je hier urenlang zoet. In Twente treft u het authentieke boerenleven aan. Ontdek deze regio met kabbelende beekjes, authentieke watermolens, uitgestrekte heidevelden en bossen. In alle windstreken van Ootmarsum liggen natuurgebieden zoals het Springdal. Dit bosrijk gebied strekt zich uit tot Vasse. Dit gebied staat al met al bekend om zijn bronnen, beken, heuvels en grafheuvels.

Adres:

Tichelwerk 1, 7631 CJ Ootmarsum

Voor meer informatie over vakanties langs Hotel Wyllandrie Tel: 0591-226928