Schutrups Exloo

Schutrups schoenen Exloo

Het kopen van schoenen als een belevenis ervaren? Dan bent u bij Schutrups aan het juiste adres!

Schutrups is een schoenenspeciaalzaak gelegen in het mooie Drentse Exloo. Het is niet zomaar een schoenenzaak, wij proberen om van het kopen van schoenen een ware belevenis te maken. Het bezoek aan onze winkel begint met een warm welkom van ons enthousiaste team en een heerlijk kopje koffie of thee. Vervolgens helpen wij u graag met het vinden van de perfecte schoenen voor uw voeten. Heeft u pijnlijke voeten of last van voetklachten? Ook dan kunnen we u helpen met de perfecte schoenen, eventueel in combinatie met een bezoek aan ons gespecialiseerde voetzorgcentrum. Liever een voetmassage of een pedicurebehandelling? Dan kunt u terecht bij onze Foot & Soul Lounge.

Bijna honderd jaar geleden, in 1923, is Schutrups Exloo opgericht door de schoenmaker Jan Schutrups. Het begon allemaal met het repareren van schoenen, maar dat werd al snel anders door de toevoeging van een kleine schoenenwinkel. In 1963 nam zoon Jaap het bedrijf over van zijn vader. Hij maakte van de kleine schoenenwinkel een echte schoenenzaak. Vandaag de dag heeft de zoon van Jaap het bedrijf overgenomen en is het familiebedrijf een waar begrip geworden in het Noorden.

Bent u op zoek naar een geschikt paar schoenen? Wij helpen u graag! Met ons brede assortiment van ruim 5.000 schoenen hebben wij voor elke voet wel een geschikte schoen. Ons vakkundige team neemt alle tijd voor u en uw voeten. Comfortschoenen zijn onze specialiteit! Merken als Durea, Gabor, Waldläufer, Mephisto, Wolky en Finn Comfort vullen ons mooie assortiment aan comfortschoenen. Naast comfortabel zijn ze ook zeker trendy! Ook de modieuze schoenen zijn tegenwoordig niet meer te missen in ons assortiment. De schoenen van Floris van Bommel, Shabbies, Atlantic Stars, Panama Jack en Dr. Martens zijn echte eyecatchers. Of het nou gaat om dames-, heren- of kinderschoenen, voor goed advies en een breed assortiment kiest u voor Schutrups in Exloo! Even wachten op uw personal shopper? Dan staat er heerlijke koffie voor u klaar in het café!

Naast dagelijkse schoenen beschikt onze winkel ook over een outdoorafdeling. Op deze afdeling zijn onder andere wandelschoenen te vinden van de merken Meindl, Lowa, Hanwag en Tecnica. Behalve een breed assortiment aan wandelschoenen vindt u op de outdoorafdeling ook een runningbaan. Op deze baan meten wij de runningschoenen aan. Door middel van een loopanalyse kan precies worden bepaald welke schoen het beste bij uw voeten en hardlooptechniek past.

Verder beschikt Schutrups over een heus voetzorgcentrum waar meerdere register (sport)podologen en podotherapeuten werkzaam zijn. Heeft u last van voet- en/of houdingsklachten? Ons voetzorgcentrum is hierin gespecialiseerd. Uniek hieraan is de samenwerking met de winkel, waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs bij ons in Exloo en laat je inspireren door ons brede aanbod in schoenen, kleding en lifestyle producten. Kom langs en ervaar het vakmanschap en de service. De koffie staat klaar!

Zie je zo, in Exloo!

 
Website

Vakanties langs Schutrups Exloo