Fietsen op de Veluwe

De Veluwe is door het Nederlands en Belgische publiek verkozen tot één van de mooiste natuurgebieden van Nederland! U kunt hier onder andere heerlijk doorheen fietsen of wandelen. In de uitgestrekte bossen, op de prachtige heidevelden en zandverstuivingen beleeft u op de fiets of wandelend de Veluwe op haar mooist! U staat er zomaar oog in oog met een wild zwijn, damhert, ree, edelhert, wisent of moeflon. Fietsvakantie op de Veluwe is een leuke manier om het Nederlands ‘nationale oerwoud’ te verkennen. U fietst van hotel naar hotel, terwijl je bagage voor u wordt vervoerd.

Fietsen van hotel naar hotel op de Veluwe

Met onze individuele fietsvakanties fietst u op de Veluwe van hotel naar hotel en wordt overdag de bagage voor u vervoerd. De Mooiste recreatieve routes over de Veluwe hebben wij voor voor u geselecteerd. Iedere fietsroute brengt u, via de fietsknooppunten langs, de mooiste plekken en hotels op de Veluwe. En u krijgt altijd een tip voor een rustpunt onderweg!

Waarom een fietsvakantie Veluwe bij Fietswandelvakantie.nl?

Op zoek naar een compleet verzorgde fietsvakantie op de Veluwe? Onze georganiseerde fietstochten in combinatie met zorgvuldig geselecteerde hotels bieden de ideale fietsvakantie op de Veluwe. Door ervaring is uw fietsroute – ingedeeld op moeilijkheidsgraad en afstand.

Kiest u voor een fietsroute van hotel naar hotel, dan vervoert Fietswandelvakantie.nl uw bagage naar het nieuwe hotel. Als u aan het eind van de vakantie weer terugreist naar het beginpunt kunt u uw bagage zo inladen in de auto. U kunt toeren op uw eigen fiets, of een (elektrische) fiets huren bij één van onze hotels op de Veluwe.

Hoe werkt een fietsvakantie bij Fietswandelvakantie.nl?

Ongeveer twee weken voor uw vakantie ontvangt u de fietsroutes en informatie over de hotels en bezienswaardigheden van uw geboekte fietsvakantie.
Kiest u ervoor om te fietsen van hotel naar hotel? Zet dan iedere ochtend tegen 9:00 uur uw bagage klaar op de daarvoor aangewezen plek. Fietswandelvakantie.nl brengt uw bagage naar het volgende hotel. Na het ontbijt pakt u uw stalen ros voor weer een prachtige fietsdag op de Veluwe.
Verblijft in hetzelfde hotel? Dan haalt u uw (huur)fiets uit de afgesloten fietsenstalling wanneer u wilt. Wij zorgen voor een dagprogramma. U kiest wat u elke dag wilt doen.

Uitgelichte Fietsvakanties Veluwe