Wandelen in Drenthe

In Drenthe kunt u heerlijk wandelen en genieten! Je kunt er uren wandelen zonder iemand tegen te komen. Verandering van spijs doet eten, nou, reken maar dat verandering van landschap doet lopen! Je wandelt van beekdal naar bos, van heide naar weide, zo de dag door. Langs oeroude cultuur en schilderachtige dorpjes. De beelden die tegen de avond op je netvlies staan, laten niets te wensen over! Wandel een willekeurige route en al het moois dat Drenthe te bieden heeft komt aan je voorbij.

Waarom zou je kiezen voor een kant-en-klare wandelvakantie?

Natuurlijk kun je je wandelvakantie helemaal zelf plannen. Het boeken van een kant-en-klare wandelvakantie heeft echter een aantal voordelen:

  • Bij alle trektochten van hotel naar hotel is bagagevervoer bij de prijs inbegrepen.
  • Als je van hotel naar hotel wandelt, wil je voor één nacht kunnen boeken. Dat is echter niet altijd mogelijk. Onze partnerorganisaties werken samen met hotels die dit wél accepteren.
  • Je hoeft onderweg nergens meer over na te denken en hebt alle tijd om met volle teugen te genieten.

Wandelen van Hotel naar Hotel

Met onze individuele wandelreizen wandelt u van hotel naar hotel en wordt overdag de bagage voor u vervoerd. U ontvangt vrijwel altijd een Nederlandtalige routebeschrijving inclusief kaartmateriaal. U kunt de wandelroutes afleggen in uw eigen tempo. De dagelijkse afstanden variëren van ca. 10 tot 30 kilometer (ca. 3-6 uur incl. korte pauzes). De reis naar de 1e bestemming is per eigen vervoer. De individuele wandelvakanties worden voornamelijk in Drenthe georganiseerd.

Kies een actieve wandelvakantie!

Een wandelvakantie is heerlijk ontspannend. Kies een wandelvakantie met een aantal kilometers per dag dat goed bij u past. En u hoeft helemaal niet enorm getraind te zijn, want er zijn genoeg routes voor ieder niveau. U vindt hier diverse wandelvakanties door omgeving Drenthe. Bij elke wandelvakantie zijn routekaarten en bagagetransport inclusief: uw bagage wordt van hotel naar hotel gebracht. Geen gesjouw dus! Én, bij elk hotel staat er een ontbijt voor u klaar, zodat u fris en fruitig een nieuwe dag op pad gaat.

Bij elke wandelreis staat het aantal kilometers per dag vermeld, zodat u een goede inschatting kunt maken of de reis bij u past. Er zijn wandelvakanties in alle soorten en maten. Een weekendje wandelen in Drenthe, een rondje om het IJsselmeer, of lekker fietsen in Brabant! Drenthe kent mooie plaatsen en is bij uitstek geschikt om te wandelen vanwege haar mooie natuur.