Hotel Eperland

Hotel Eperland

Het met 3 sterren bekroonde Hotel Eperland bevind zich in het pittoreske dorpje Epen, tevens het hart van het Zuid-Limburgse heuvelland. De ligging van dit hotel is de ideale ligging wanneer u volop wilt genieten van de natuur en cultuur. Maak wandelingen langs de Geul, volg fietsroutes langs de vele mergelplateau’s, bezoek een ondergrondse kolenmijn of ontspan een dagje in het heilzame bronwater van Thermae 2000. Bezoek ook het drielandenpunt, met zijn uitzicht over de grenskruising van Nederland, België en Duitsland.

De hotelkamers van Hotel Eperland beschikken over boxspringbedden, hebben een eigen zithoek en een klein bureau. Ook hebben de kamers gratis WiFi, televisie en hebben de meeste kamers ook een eigen balkon. De kamers zijn klassiek ingericht en kijken uit over het Zuid-Limburgse heuvellandschap.

In het restaurant van het hotel wordt iedere dag ontbijt, lunch en diner geserveerd. Ook biedt het hotel gedurende snacks. Wanneer het weer het toelaat kunt u genieten van bijvoorbeeld een kop koffie op het terras en uitkijken over de Geulvallei.

Vanuit het hotel kunt u verschillende fiets- en wandeltochten maken. Deze worden mede door het hotel gratis aangeboden. De prachtige mergelstad Valkenburg vind u op 14 km afstand van het hotel. Bezoek ook Maastricht, gelegen op een afstand van ca 24 km. Geniet ook zeker van Epen zelf, wat bekend staat om zijn vele vakwerkhuisjes.

Kortom, een goede plek om tot rust te komen maar waar genoeg te beleven valt.

Adres:
Kapelaan Houbenstraat 12, 6285 AB Epen

Voor meer informatie over vakanties langs Epen Tel: 0591-226928

Vakanties met overnachting in Hotel Eperland