Wildlands Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Nortica – wereld van de ijzige kou
Je begint je reis in Nortica, de wereld van de ijskoude polen, waar je wordt verwelkomd door de pelsrobben. Maak een duizelingwekkende reis met de Arctic 1. In deze 4D-attractie scheer je rakelings langs ijsbergen en duik je de ijskoude oceaan in. Ontmoet in het Norticatheater de speelse zeeleeuwen in een spetterende show en sta in het Poolstation onder water neus aan neus met ijsberen en pinguïns.

Serenga – wereld van de hete droogte
Serenga is één zinderende ontdekkingsreis. Steek de Prairiedogsvlakte over met de prairiehonden om je heen en loop in het nieuwe doorloopgebied tussen de moeraswallabies en nandoes. Trek verder langs de leeuwenfamilie op de Leeuwenberg en ga vervolgens op safari met een truck over de savanne. Hier wordt je door de gracieuze giraffen begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes, struisvogels en neushoorns. Zo dichtbij!

Jungola – wereld van de tropische jungle
In Jungola begin je met een avontuurlijke route door de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! En als je geluk hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Je vaart rakelings langs de eilanden met slingerapen en gibbons. Verderop kom je ringstaartmaki’s tegen en in de bomen spot je tientallen tropische vogels.

Animazia – wereld voor de jongste avonturiers
Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs. Een klim- en klauterwereld vol touwbruggen, boomhutten en glijbanen. Bezoek hier ook de tropische vissen, zeeschildpadden en naakte molratten.

Algemene gegevens

WILDLANDS
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
0591-850855
info@wildlands.nl
www.wildlands.nl