Fietsvakantie door Twente

Fietsvakantie Twente boeken? Zowel individueel als groepsreizen. Ontdek onder andere het veelzijdige Twente! Een weekendje Twente is ideaal om er even heerlijk tussenuit te gaan. Ontdek per fiets de natuurpracht en de fraaie landschappen van Twente met onze fietsvakantie door Twente. Maak een fietstocht langs kastelen, historische dorpen, boerderijen, heide met schapen en eeuwenoude watermolens.

Waarom een hotelfietsvakantie bij Fietswandelvakantie.nl?

Een fietsvakantie kunt u bij ons namelijk helemaal zelf organiseren. Wilt u dat liever niet, kies dan bijvoorbeeld voor een kant-en-klare fietsvakantie van hotel naar hotel.

  • Bagagevervoer is bij de prijs inbegrepen.
  • Goede accommodaties.
  • Overnachtingen zijn voor u gereserveerd.
  • Inclusief routebeschrijving.
  • Goede, passende huurfietsen.
  • E-bike op vele bestemmingen.

Fietsen van Hotel naar Hotel

Tijdens één van onze fietsvakanties door Twente overnacht u in verschillende hotels, die samenwerken met fietswandelvakantie.nl. Iedere ochtend staat er weer een heerlijk uitgebreid ontbijt klaar om de dag goed te starten. Daarna kunnen de mooie fietstochten beginnen! U ontvangt hiervoor fietsroutes van hotel naar hotel die door de adembenemende natuur en karakteristieke Twentse dorpjes voeren. U bepaalt zelf waar en wanneer u stopt om bijvoorbeeld te lunchen of te genieten van het prachtige uitzicht. ‘s Avonds kunt u aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner en uw bagage wordt van het ene naar het andere hotel gebracht!

Kies een actieve fietsvakantie naar Twente!

Heeft u zin in een actieve fietsvakantie waarbij u talloze prachtige natuurgebieden kunt zien? Dan is een individuele fietsvakantie door Twente misschien wel de juiste keuze voor u. Door het ruime aanbod van verschillende soorten fietsreizen vindt u altijd een soort vakantie die bij uw wensen past en op uw en interesse aansluit.
 
Fietswandelvakantie.nl organiseert zowel fiets als wandelvakanties door heel Twente. Tijdens deze fietsvakantie in Twente kunt u meerdere plaatsen, dorpen en natuurgebieden ontdekken, terwijl u ook actief bezig bent. Fietswandelvakantie.nl biedt u volledig verzorgde en goed georganiseerde fietsvakanties in Twente. Kortom: Hotels, ontbijt, diner, bagagevervoer en routebeschrijving zijn voor u geregeld!
 
Onze aangeboden fietsvakanties zijn namelijk allemaal zonder gids en u bepaalt zelf uw eigen tempo en dagindeling. Al onze fietsreizen zijn maatwerk en kunnen naar behoefte voor u worden aangepast. Kilometerafstand per dag, extra overnachting naar keuze is bijvoorbeeld zo voor u geregeld.

Uitgelichte Fietsvakanties Twente en Salland