4 daagse fietsvakantie 'Korte fietsvakantie door het mooie Drenthe' (Gazet)

tijdens een 4-daagse fietsvakantie van hotel naar hotel

In deze fietsvakantie zijn de routes korter dan gebruikelijk. Hierdoor heeft u extra tijd om te genieten van de natuur, de omgeving of de gezelligheid van de terrasjes en picknickplaatsen langs de route.

Inclusief

, , , ,

249

Check-in: vanaf: 15:00Check-out: voor: 10:00

Prijs is op basis van 2- of 3-persoonskamers. Voor 1-persoonskamers geldt een toeslag van € 25 – € 29 per dag die achteraf wordt verrekend.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Gratis advies?

We helpen u graag. Onze informatie en reserveringsdienst is bereikbaar op:

ma-zo 09:00 -21:00 uur

Tel: 0591-226928
E-mail: info@fietswandelvakantie.nl

Lage prijzen

We hebben bijzondere lage prijzen.

8+ Fiets- en wandelvakanties

Uitgebreid aanbod van diverse vakanties. Altijd één die voldoet aan uw wensen.

Uitstekende ondersteuning

We zijn elke dag van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar zonder wachttijden.

Persoonlijke wensen

We doen graag een stapje extra om persoonlijke (dieet) wensen te realiseren.

DAG 1: Aankomst in Elp

Aankomst in Elp. Bij de familie Speelman wordt u van harte welkom geheten in hun hotel in het centrum van het dorp Elp.
U kunt hier genieten van uw diner en overnachting.

DAG 2: Van Elp naar Assen – 30,2 km

In de loop van de ochtend stapt u op de fiets voor een trip (30,2 km) naar Assen. Langs de route komt u nog langs het voormalige Kamp Westerbork. In de periode van 1942 tot 1945 werden vanuit dit kamp meer dan 100.000 Joden getransporteerd naar de vernietigingskampen in Polen en Duitsland. Het herinneringscentrum laat u foto’s, film en ander materiaal zien over die zwarte periode uit onze geschiedenis. Door de prachtige natuur fietst u langs de heide naar hotel De Jonge in het centrum van Assen. U kunt zelf uw diner samenstellen, een goed 3 gangen diner is bij de prijs inbegrepen, maar als u meer gangen wilt of luxe gerechten is dat, tegen geringe bijbetaling, ook mogelijk. ’s Avonds kunt u bij goed weer nog even één of meerdere van de terrasjes in het centrum bezoeken.

DAG 3: Van Assen naar Anloo – 32,6 km

Vandaag fietst u over het Balloërveld en door het Nationaal Esdorpenlanschap Drentsche Aa naar uw overnachtingshotel De Koningsherberg. De tocht is slechts 32,6 km lang, zodat er ruimschoots tijd is om op een bankje op de heide of een terrasje in het dorp Gasteren te genieten van uw vakantie. In de eenvoudig herberg wordt u gastvrij ontvangen en kunt u genieten van een heerlijk diner.

DAG 4: Van Anloo naar Elp – 33,6 km

Het hoogtepunt van uw vakantie ligt vandaag langs de route. Bij buitencentrum Boomkroonpad kunt u over een stalen constructie door de boomtoppen lopen. U kunt daarmee het bos eens vanuit een geheel andere gezichtspunt beleven. Ook komt u langs het Cuby en The Blizzards museum. Wellicht herinnert u zich nog zangers als Harry Muskee en Herman Brood. Door de prachtige natuur fietst u terug naar Hotel De Koekoekshof in Elp, waar u de thuisreis kunt aanvaarden. Ook kunt u natuurlijk, tegen een geringe meerprijs, nog een overnachting bijboeken. In dat geval hoeft u pas op dag 5 naar huis.